Voitettuaan F2-maailmanmestaruuden vuonna 2018, ja ajettuaan sen jälkeen kaksi vahvaa kautta Williamsin F1-kuljettajana, George Russellin nimi on usein nostettu pöydälle Mercedeksen seuraavaa nuorta kuljettajaa spekuloidessa.

22-vuotias englantilainen ei ole 36:sta yrityksestä huolimatta hävinnyt Williamsilla aika-ajoissa tallikaverilleen vielä kertaakaan ja jätti surkeasta onnesta huolimatta vakuuttavat näytöt viime kaudella, päästyään korvaamaan Mercedeksen Lewis Hamiltonia, tämän kärsiessä koronaviruksesta, Sakhirin osakilpailussa.

[readmore from=russell-george]

Nyt mies puhuu Express-sivuston haastattelussa tulevaisuudestaan F1-luokassa.

– Jokainen kuljettaja haluaa ajaa parasta vastaan. Uskon itseeni ja minusta Lewis on tällä hetkellä se, johon parhaita kuljettajia verrataan, Russell kertoo.

– Samaan aikaan on myös paljon loistavia kuljettajia, joilla ei ole Lewiksen ansioluetteloa, mutta Max (Verstappen), Charles (Leclerc) ja Lewis ovat kaikki samalla tasolla. Ketä tahansa heitä vastaan ajaminen olisi upeaa.

Russell suhtautuu mahdolliseen tulevaisuuden Mercedes-kutsuun kärsivällisyydellä.

– Olen aina voinut luottaa Mercedekseen ja Totoon (Wolff). He ovat uskoneet minuun alusta saakka ja kun he uskovat ajan koittaneen, silloin aika on koittanut.