Haas-pomo Günther Steiner puhui tiistaina GPBlog.com-sivustolle tallinsa asetelmista tulevaan kauteen lähdettäessä.

Vaikka mies ehti jo kertoa tallin keskittäneen katseensa vuoteen 2022, talvitauon kuumin Haasiin liittyvä puheenaihe on silti ollut venäläistulokas Nikita Mazepinin kourintakohu.

Mies lisäsi joulukuussa Instagram-tililleen videon, jossa on hän kouri takapenkillä istunuttu naishenkilöä rinnoista. Kyseinen teko aiheutti paljon keskustelua siitä, onko Mazepin oikea mies edustamaan Haasia F1-radoilla. Hän on sen jälkeen pyytänyt tempaustaan anteeksi.

Mazepinin aisapari tulevalla kaudella tulee olemaan legendaarisen Michael Schumacherin poika, Mick Schumacher. 21-vuotias saksalainen puolestaan voitti F2-sarjan mestaruuden kaudella 2020.

Steinerin mukaan molemmat nuorukaiset ovat sopeutuneet talliin hienosti.

– Tähän asti kaikki on ollut positiivista, mutta vielä on paljon työtä edessä. Tallissa pidetään heistä molemmista, he ovat sopeutuneet nopeasti ja he ovat todella innoissaan, Steiner hehkuttaa.

– Samaan aikaan, miehet pitävät tallista myös. He näkevät, että meillä on perheellinen ympäristö, sillä olemme pieni talli. Mitään negatiivista ei ole tullut vastaan, mutta tehtäväni on varmistaa, että asiat pysyvät positiivisina seuraavien muutaman vuoden ajan, jotka he kanssamme viettävät.