Tulevalla kaudella Haasilla debyyttinsä tekevä Nikita Mazepin paljastaa tulokaskaudelleen asettamia tavoitteita. Värikkään venäläiskuljettajan mukaan hän ei ole huolissaan amerikkalaistallinsa auton suorituskyvystä, sillä se ei ole hänen ykkösprioriteettinsa ensimmäisellä kaudellaan kuninkuusluokassa.

– Tässä vaiheessa uraani on mielestäni turha puhua siitä, että onko auto hyvä vai huono, väritteli Mazepin The Racen haastattelussa.

Mazepin on tietoinen Haasin vaikeuksista viime kaudella, joten odotukset ovat siltä pohjalta katsoen todella maltilliset. Mikä sitten Haasin suorituskyky tulee olemaankaan, odottaa Moskovassa juurensa omaava nuorukainen innolla F1-sarjan tarjoamia haasteita.

– Odotan tulevaa innolla, sillä ylipäätään pääseminen F1-sarjaan on todella jännittävää. Kilpailuja on lähes tuplasti siihen nähden mihin olen tottunut, joten siinä on yksi asia johon aion keskittyä, kertoi Mazepin.

Haas lähtee kauteen kahden tulokaskuljettajan voimin, sillä Mazepinin tallikaverina ajaa viime kaudella F2-sarjan mestaruuden voittanut Mick Schumacher.