McLarenin nouseva Formula 1 -tähti Lando Norris joutui syksyllä somemyrskyn kohteeksi, kun hänen väitettiin vähätelleen maanmiehensä Lewis Hamiltonin saavutuksia.

Hamilton nousi viime kaudella Michael Schumacherin kanssa tasoihin ja ohi kaikkien aikojen eniten kilpailuja voittaneena kuljettajana. Norris nosti tuolloin esiin Hamiltonin ylivoimaisen kaluston.

– Olen iloinen hänen puolestaan. Ei siinä sen enempää. Ei se merkitse minulle yhtään mitään, Norris sanoi myös syksyllä.

Norrisin kommentit nostivat myrskyn ja 21-vuotias britti joutui pyytäämään asiaa anteeksi sosiaalisessa mediassa. Nyt Norris avasi suunsa syksyn tapahtumista.

– Jos Kimi (Räikkönen) olisi sanonut sen, ihmiset olisivat rakastaneet sitä, Norris puolustautui formula1news.co.uk-sivuston mukaan.

– Siihen ei voi oikein vaikuttaa, miten ihmiset suhtautuvat meihin. Minä olen tullut esiin vitsailevana tyyppinä, ja en ole ollut ehkä niin vakava kuin minun olisi pitänyt olla.

– Jotkut kuljettajat sanovat tällaisia asioita koko ajan, mutta koska he toimivat niin aina, ihmiset pitävät sitä normaalina.