Red Bullin hollantilaistähti Max Verstappen oli koko varikon nopein Abu Dhabin GP:n ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa.

Hollantilainen nappasi tulostaulun kärkisijan nimiinsä kierrosajalla 1.37,378. Mercedeksen suomalaistähti Valtteri Bottas oli Red Bull -pilottia vain 0,034 sekuntia hitaampi.

Kolmanneksi nopeimpaan aikaan ylsi yllättäen Renault’n Esteban Ocon, joka on joutunut tyytymään tällä kaudella lähinnä taisteluun keskikastin sijoista.

Neljänneksi vikkelimmän kierroksen kellotti Verstappenin tallitoveri Alex Albon. Viidennelle sijalle jäi koronavirustartunnan vuoksi viime viikonlopun kisasta poissa ollut Lewis Hamilton.

Kuudenneksi ajoi Racing Pointin Lance Stroll. Seitsemänneksi nopeinta kyytiä Abu Dhabissa esitteli viime sunnuntaina uransa ensimmäisen F1-voiton napannut Sergio Perez.

Alpha Taurin venäläiskuljettaja Daniil Kvjat oli kahdeksas. Kimi Räikkönen oli kymmenneneksi nopein. Yhdeksännelle sijalle ylsi Alpha Taurin Pierre Gasly.

Harjoituksissa nähtiin myös F1-legenda Michael Schumacherin pojan Mick Schumacherin ensiesiintyminen Haasin ratissa. Saksalaislupaus oli 18. nopein.

Abu Dhabin avausharjoitusten tulokset kokonaisuudessaan alla.