Haasin tanskalaiskuljettaja Kevin Magnussen, 28, julkaisi tunteikkaan viestin sosiaalisen median kanaviinsa Formula 1 -kauden päättäneen Abu Dhabin GP:n jälkeen.

Magnussen ajoi Haasilla viimeisensä kilpailunsa, mikä jää todennköisesti myös hänen koko uransa viimeiseksi kilpailuksi.

– Yksi kappale päättyy tänään, ja mikä matka tämä onkaan ollut, Magnussen aloitti viestinsä.

– Lapsesta asti Formula 1 on ollut koko elämäni. Kun kerroin koulussa, että minusta tulee F1-kuski, opettajatkin nauroivat minun unelmalleni. Tiesin kuitenkin koko ajan itse, että onnistuisin siinä.

Magnussen päätyi ajamaan urallaan 120 kilpailua. Hän ajoi kertaalleen palkintopallille. Tuo tapahtui hänen uransa avauskilpailussa Australiassa kaudella 2014, kun hän toi McLareninsa maaliin toisena.

– En olisi kuitenkaan koskaan onnistunut tässä ilman perheeni ja etenkin vanhempieni tukea. Kun kerroin F1-unelmastani, minusta tuntui, että uskoivat minua oikeasti. Vaikkakaan meillä ei ollut lähellekään tarpeeksi rahaa, jota F1 vaatii.

– Olen ollut äärimmäisen onnekas, kun tapasin ne ihmiset, jotka pystyivät auttamaan minua unelmani toteuttamisesta. Olen heille ikuisesti kiitollinen.