Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kertoi itävaltalaismedialle jatkavansa näillä näkymin ainakin vuoden verran F1-sarjan hallitsevan mestaritallin peräsimessä.

Formula ykkösten ylivoimaisinta dynastiaa miesmuistiin jo vuosia johtaneen Wolffin urasuunnitelmista on huhuttu yhtä jos toista. Itävaltalaiskonkarin on puhuttu hyppäävän Aston Martinin uuden tehdastallin johtoon, koko F1-sarjan sikariportaaseen ja jopa eläköityvän kokonaan urheilun parista.

Aiemmin Wolff on ollut vaitonainen aikeistaan. Nyt 48-vuotias suostui kuitenkin valottamaan lähitulevaisuuden kuvioitaan.

– Luulen pysyväni täällä ainakin yhden vuoden lisää. Tulenko olemaan tallipäällikkö? Kyllä, juuri näin, Mercedes-jehu kertoi itävaltalaiselle ORF-kanavalle.

Wolff kertoi myös harkitsevansa jo seuraajaansa. Tuleva ”hopeanuolten” tallipomo saatetaan nähdä mentorinsa opissa jo ensi kaudella.

– Seuraavat kaksi vuotta saattavat tarjota mielenkiintoisen tilanteen. Haluan jatkaa sitä, mitä teen niin pitkään kuin nautin siitä. Tiedän sen, että hiljalleen minun on alettava valita seuraajaani ja alkaa kouluttaa häntä. Hän voisi työskennellä rinnallani ensi vuonna, Wolff paljasti.