Mick Schumacherin F1-debyytti jäi odottamaan itseään heikkojen sääolosuhteiden takia. Saksalaisen piti ajaa ensimmäinen vapaa harjoitus Nürburgringillä Antonio Giovinazzin paikalla, mutta harjoitukset jouduttiin perumaan, sillä lääkintähelikopterin lennon turvallisuutta ei voitu taata.

Schumacher oli pettynyt tilanteeseen, mutta osasi kuitenkin odottaa mahdollista estettä sään muodossa. Saksalainen ei osannut sanoa tulevaisuuden harjoitusmahdollisuuksista toistaiseksi mitään.

– Tietysti olen pettynyt, että emme päässeet radalle, Schumacher kommentoi RaceFans-sivuston mukaan.

– Tähän aikaan vuodesta ei ole taattua, että Eifelissä keli olisi kuiva, tiesimme sateen uhasta ja se toteutui. Loppujen lopuksi opin paljon tapaamisissa sekä valmistautumisessani tähän sessioon.

F1-kautta on jäljellä kuusi kierrosta. Ferrari haluaisi saada Schumacherille ajoaikaa, mutta loppuaikataulu on hankala. Mukana on ratoja kuten Imola, missä perjantain harjoitukset jätetään kokonaan välistä.

– Meidän täytyy seurata, miten tilanteet kehittyvät. Tulossa on ratoja, millä ei yleensä ajeta. Kaiken lisäksi kokoaikaiset kuljettajat tarvitsevat aikansa autossa.

Kaksi viimeistä kierrosta menisi ristiin saksalaisen F2-kauden kanssa. Schumacher olisi kuitenkin valmis ottamaan aikaa pois F2-velvoitteistaan, jos tilaisuus aukeaisi testata F1-autoa.

– Mikä tahansa mahdollisuus olisi hyväksi, F1 on se tavoite ja siihen aion pyrkiä, sillä niillä mahdollisuuksilla pystyisin todistamaan kykyni siinä sarjassa.

– Mutta tietysti pääkeskittyminen on tällä hetkellä F2-sarjassa. Tavoite on päättää kausi positiivisesti ja keskittyä mestaruuteen. F1 ei ole siltä osalta prioriteetti.