Ensi kaudeksi Maranellon punaisiin siirtyvä Carlos Sainz ei ole moksiskaan F1-fanien vitseistä sosiaalisessa mediassa. Espanjalaiskuskin mielestä osa irvailuista on jopa hauskoja.

26-vuotias Sainz ajaa toista kauttansa McLarenin riveissä. Espanjalainen solmi kaksivuotisen sopimuksen Ferrarin kanssa toukokuussa tallin ilmoittaessa päästävänsä Sebastian Vettelin vapaille markkinoille.

Ferrarin kausi on ollut kuitenkin lattea. Italialaisjätti on vasta kuudes tallien mm-pisteissä, kun taas McLaren istuu kolmantena 32 pistettä Ferrarin edellä. Kyseinen tulos on poikinut kysymyksiä Sainzin päätöksestä jättää brittitalli kauden päätyttyä. Internet on pullollaan meemejä Sainzin reaktioista Ferrarin suorituskykyyn.

Espanjalainen kuitenkin nauraa kommenteille, eikä anna niille paljon painoarvoa. Sainz nauttii fanien vitseistä F1-maailmaan liittyen.

– He saavat nauraa niin paljon kun haluavat, totta puhuen moni niistä vitseistä on aika hauskoja, Sainz kommentoi Motorsport-sivustolle.

– Kun vitsit ovat minusta tai muista kuljettajista, niin olen ensimmäisenä nauramassa niille, se ei tarkoita, että vitsit olisivat oikeassa tai väärässä, ne ovat vain hauskoja, mikä on niiden tarkoituskin.

Sainz on painottanut koko kauden ajan, että pelkoa siirrosta ei ole. Nyt keskittyminen kohdistuu kuitenkin McLarenin auttamiseen turvaamaan valmistajien taulukon kolmatta sijaa Renault’a sekä Racing Pointilta.

– Olen edelleen keskittynyt tähän kauteen. Muutan Italiaan sitten, kun kausi on ohi ja hetki on oikea.