Charles Leclercin mukaan Ferrarin F1-autosta puuttuu suorituskykyä, eikä helpotusta tuskaan ole näillä näkymin luvassa Belgian kisaviikonloppuna.

Yksi koronaviruspandemian värittämän kauden suurimmista yllätyksistä on ollut klassikkovalmistajan Ferrarin vaisuus.

Italialaisten vauhti on loistanut poissaolollaan Mercedeksen ja Red Bullin kisatessa keskenään voitoista. Jopa keskikastin taistelijana tunnettu Racing Point on nousemassa Ferrarin ohi suorituskyvyssä.

Leclercin mukaan karmaiseva tilanne tiedostetaan hyvin Maranellossa. Vauhdikadon selättämiseksi tehdään kovasti töitä, mutta mitään taikatemppuja ei ole Spassa luvassa.

– On varmaankin yllätys olla näin kuakana takana, mutta meiltä puuttuu vain vauhtia tällä hetkellä ja meidän on tehtävä töitä ottaaksemme muut kiinni. En kuitenkaan odota mitään ihmeitä tänä viikonloppuna, monacolainen huokaisi.

Perjantain vapaat harjoitukset menivät italialaisilta täysin penkin alle. Leclerc ja Sebastian Vettel jäivät pahasti kärjen vauhdista jälkeen.

– Meidän tehtävämme kuskeina on antaa parhaamme ja siihen pyrinkin. Olemme tuskailleet ennenkin perjantaina ja löytäneet ratkaisun lauantaina. Toivon näin käyvän nytkin, tähtipilotti haaveili.