Britannian GP:n toiset vapaat harjoitukset on saatu päätökseen. Session nopein oli Racing Pointin Lance Stroll ajalla 1:27.274. Kanadalainen peittosi tämän viikonlopun tallikaverinsa Nico Hülkenbergin kuudella kymmenyksellä.

Toiseksi nopeimman ajan kellotti Red Bullin Alex Albon. Tästä suorituksesta thaikuljettaja tuskin on tyytyväinen, sillä hän romutti autonsa session puolivälissä. Albon menetti auton hallinan Stowe-mutkassa ja ajautui perä edellä suoraan seinään. Nuorukainen selvisi tällistä säikähdyksellä.

Valtteri Bottas paransi ensimmäisten harjoitusten tulostaan sijoittumalla iltapäivällä kolmanneksi. Suomalainen peittosi tallikaverinsa Lewis Hamiltonin ja jäi vain puolitoista kymmenystä kärkiajasta.

Myös Kimi Räikkösen iltapäivä oli onnistunut. Suomalainen ajoi sijalle kymmenen, ja jäi vain kahdeksan kymmenystä Strollista.

Ferrarin Sebastian Vettelin perjantai oli katastrofi. Tekniset ongelmat estivät saksalaisen pääsyn radalle aamupäivällä ja iltapäivä oli lähes yhtä murheellinen. Vettelin jarrupoljin irtosi kesken ajon, eikä vauhti radalla päätä huimannut. Saksalainen oli lopulta 18.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Formula 1

@F1
CLASSIFICATION: END OF FP2

Just nine-hundredths between the top two as Lance Stroll finishes P1 in second practice ⏱️

#BritishGP 🇬🇧 #F1