Unkarin GP:stä voiton vienyt Lewis Hamilton kiitteli tuloksestaan Mercedeksen tukijoukkojaan varikolla ja saksalaistallin tehtaalla.

Kuusinkertainan maailmanmestari tarjoili Budapestissä taas yhden täysin virheettömän esityksen. Lauantaina mies vei paalupaikan, jonka turvin hän paineli sunnuntaina ylivoimaiseen voittoon.

Tallitoveri Valtteri Bottaksesta eikä takana vaanineista Racing Pointeista ollut mitään haastetta englantilaistähdelle. Kisa ei ollut Hamiltonin mukaan kuitenkaan helppo, sillä johdosta kiinni pitäminen on aina oma taiteenlajinsa.

– Rehellisesti sanoen tämä oli yksi suosikkikisoistani. Vaikka olinkin omillani, oli tämä erilainen haaste. Meillä oli tietenkin loistavasti vauhtia, eikä se olisi ollut mahdollista ilman kaikkia tehtaalla, brittipilotti kehui.

– Kauden ensimmäisellä kierroksella oli monia asioita, joihin en ollut valmis. Hain kuitenkin fokukseni uudelleen ja viimeiset kaksi kisaa ovatkin olleet loistavia. Tänä viikonloppuna olemme olleet iskussa koko ajan. Meidän on yritettävä jatkaa samaan malliin, Hamilton linjasi.