Kimi Räikkösen alkukausi on ollut katastrofi. Suomalainen ei ole saanut tililleen yhtäkään pistettä. Aika-ajot ovat edenneet samalla kaavalla. Räikkönen on hävinnyt tallikaverilleen Antonio Giovinazzille joka lauantai.

Jäämies kiteytti Unkarin GP:n vain muutamaan sanaan.

– Viikonloppu oli katastrofi. Meidän täytyy tehdä asioita paremmin ja olla nopeampia, Räikkönen sivalsi kilpailun jälkeen.

Alfa Romeo -kuljettajat jäivät sijoille 16. sekä 17. Taakse sijoittuivat vain molemmat Williamsit sekä keskeyttänyt Pierre Gasly. Suomalainen vaikuttaa kuitenkin tallin verkkosivuilla positiiviselta Britannian GP:n suhteen.

– Tulosten osalta ensimmäiset kilpailut eivät ole olleet ideaaleja, mutta tärkeää on se, että menemme nyt oikeaan suuntaan, Räikkönen kertoo.

– Olemme tiedostaneet ne alueet, missä autoa tulee kehittää. Toivottavasti meillä on Silverstonessa ratkaisut, joilla saamme autosta kilpailukykyisemmän.

– Olemme nähneet, että pystymme kilpailemaan keskikastin kanssa sunnuntaisin. Olemme luottavaisia, että saamme voitettua pisteitä kahdessa seuraavassa osakilpailussa.

Räikkönen viittaa tällä Silverstonessa ajettaviin tuplakilpailuihin.