McLaren-kuljettaja Lando Norris aikoo käyttää uutta kypärämallia Silverstonessa. Britti järjesti kilpailun, johon osallistumalla fanit pystyivät suunnittelemaan Norriksen kypärän tulevaa viikonloppua varten.

Kilpailun voitti kuusivuotias Eva Muttram, jonka käsin tehty väritys sai Norriksen muistelemaan omaa lapsuuttaan.

– Kypärä muistuttaa minua omasta lapsuudestani, kun piirsin viisi-kuusivuotiaana satoja kypärämalleja, Norris selitti Twitch-sivustolla paljastaessaan kypärän.

– Tämä on voittaja. Se on erilainen siitä mihin olen tottunut. Kaikki tämä glitteri, kimmellys ja siistit viivat ovat hienoja, mutta päätin valita kypärän, joka muistutti minua lapsuudestani.

– Kypäräni kuvitus viikonlopulle! KIITOS EVA! Eva on kuusivuotias ja hän suunnitteli tämän mallin kilpailuani varten ja se muistuttaa minua paljon lapsuudestani. Kiitos, että käytit aikaasi suunnitteluun Eva, Norris twiittasi

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Lando Norris

@LandoNorris
My helmet design for this weekend! THANK YOU EVA! Eva’s 6 and she created this for my design competition and it just reminded me a lot of when I was younger scribbling away coming up with some cool things, it’s just super original. Thanks for taking your time design it Eva ✊

Norris käyttää hyväkseen uutta sääntömuutosta. Kuljettajat saavat nyt vaihtaa kypäränsä ulkonäköä vapaasti kauden aikana. Ennen suuria muutoksia kypärämalliin sai tehdä vain kaksi kaudessa.

Ennen kauden alkua Norris toivoi saavansa käyttää eri kypärämallia jokaisessa osakilpailussa. Britti vihjasi, että samanlaisia kilpailuja tullaan järjestämään tulevaisuudessa.