McLarenin tiimipäällikkö Andrea Seidl haluaa kehittää brittitallin varikkokäyntitoimintaa ensi kaudella. Hän kokee tallin antavan tällä hetkellä liikaa tasoitusta muille tässä asiassa.

Talli on menettänyt kauden mittaan runsaasti pisteitä hutiloinnin johdosta. Carlos Sainz joutui jättämään pelin kesken Italian GP:ssä, Lando Norris menetti pelin puolestaan Meksikossa. Myös stoppien kesto on ollut pidempi kuin muilla kärkitalleilla yleisesti.

Seidl penää tallia tekemään toimenpiteitä, jotta autoa ei päästettäisi jatkossa radalle renkaidenvaihdon ollessa vielä vaiheessa. Tämä olisi mahdollista esimerkiksi ottamalla käyttöön elektronisen apulaitteen, joka mittaa renkaiden kiinnittyneen oikeaoppisesti.

– Tämä on osa-alue jossa meidän täytyy parantaa. Emme ole samalla tasolla muiden tallien kanssa tällä hetkellä. Meidän täytyy sekä kehittää miehistöämme että laitteistoamme, jotta voimme kuroa eron umpeen, Seidl toteaa Autosportille.

LUE MYÖS: SuomiF1 arvioi USA:n GP:n topit ja flopit: Onneksi olkoon Lewis Hamilton! Hattu päästä myös Valtteri Bottaksen esitykselle