Formulakonkari Ross Brawn myönsi hermoilleensa Lewis Hamiltonin supertähden elämäntavasta brittitähden ensimmäisellä Mercedes-kaudella.

Kun tuleva F1-sarjan megastara saapui ensi kertaa Mercedeksen leiriin, oli hänellä allaan jo yksi maailmanmestaruus McLarenin kanssa.

Nuoresta englantilaisesta oli ehtinyt tulla jo kansainvälinen julkimo, joka pyöri viihdemaailman kuuluisuuksien kanssa vapaa-ajallaan.

Hollywood-elämäntyyli oli pitkän linjan F1-veteraanille Brawnille täysin vieras. Vaikka kaikki sujuikin miehen uralla toki suorastaan mainiosti, myönsi entinen Mercedes-pomo suhtautuneensa Hamiltoniin varauksella.

[readmore from=”hamilton lewis”]

– On myönnettävä, että aloittaessani työt hänen kanssaan vuonna 2013 olin hieman huolissani hänen lähestymistavastaan ammattilaiskilpakuskin työhön. Minulle vertailupiste oli Michael Schumacher, täysin menestykseen keskittynyt mies, joka piti myös tarkasti huolta omastaan ja perheensä yksityisyydestä, Brawn kertoi Motorsport Weekille.

– Jopa silloin Lewis esitteli todella omaperäistä lähestymistapaa uraansa. Vaikka hän olikin täysin ammattilainen, oli hänen elämäntyylinsä vähemmän munkkimainen kuin Michaelin, F1-konkari muisteli.

– Lewis koki aina olonsa luontevaksi musiikki-ja muotipiireissä ja se on antanut hänelle energiaa kehittää taitojaan yhä pidemmälle vahvistaen samalla, että hän on parhaassa fyysisessä kunnossa, mikä on elintärkeää nykyajan Formula 1:ssä, Brawn kehui.

Lähde: Motorsport Week