Puheet Sebastian Vettelin tulevaisuudesta eivät laannu. Saksalaiskuskin ajan Ferrarilla uskotaan olevan ohi, ruoskii miehen entinen pomo Helmut Marko.

Marko toimii Red Bullin F1-pomona, ja hänen alaisuudessaan Vettel kahmi voittoja ja mestaruuksia 2009-2014. Sen jälkeen Vettel siirtyi Maranellon joukkoihin, mutta MM-tittelit ovat jääneet haaveeksi.

Tänä vuonna Vettelin asema tallissa on muuttunut, kun nuori haastaja Charles Leclerc on noussut sisäisessä nokkimisjärjestyksessä tasoihin, ellei jopa Vettelin edelle. Tuorein nähtiin Venäjällä.

Markon mielestä Ferrarin taktikointi Leclercin eduksi kertoo karua kieltään Vettelin asemasta tallissa.

– Ferrari onnistui olemaan voittamatta, vaikka heillä oli kaksi nopeinta autoa. Vaikka Sebastian oli nopeampi kisassa, hänet uhrattiin toisen auton puolesta. En näe hänellä enää mitään tulevaisuutta Ferrarilla, Marko jylisi kansainväliselle lehdistölle kisan jälkeen.

LUE: SuomiF1 arvioi Venäjän GP:n topit ja flopit

Vettelillä on sopimus tallin kanssa ensi kaudesta. Huhuissa häntä on silti viety takaisin entisen työnantajansa Red Bullin leipiin. Tallin ykkösnyrkkinä ajaa Max Verstappen, mutta hollantilaisen rinnalle ei ole löydetty kovan kaliiberin kuljettajaa Daniel Ricciardon Renault-siirron jälkeen.

LUE MYÖS: Näkökulma: Varo käytöstäsi, Charles Leclerc! Kuherruskuukausi F1-fanien kanssa voi päättyä Venäjän GP:n kaltaisiin tapahtumiin

Lähde: Daily Mail