Konkaripomo Helmut Markon mukaan Red Bull tekee kaikkensa auttaakseen Max Verstappenia ensi vuonna F1-historian nuorimmaksi maailmanmestariksi.

Vaikka energiajuomayhtiön F1-tallilla mestaruus onkin aina tähtäimessä, alkaa päätavoite valua hiljalleen käsien ulottumattomiin kuluvan kauden osalta.

Ensi vuonna kaikki on kuitenkin taas mahdollista. Kausi tulee olemaan erityinen, sillä sen jälkeen F1-sarja mullistuu massiivisesti vuoden 2021 sääntöuudistusten myötä.

Tulevana kautena 22-vuotiaalla Verstappenilla on viimeinen mahdollisuus yrittää napata F1-maailmanmestaruus sarjan historian nuorimpana kuljettajana.

[readmore from=”verstappen max”]

Tällä hetkellä ennätystä pitää hallussaan nelinkertainen mestari Sebastian Vettel, joka vei ensi kertaa tittelin nimiinsä 23-vuotiaana.

– Se on viimeinen vuosi, jolloin voimme tehdä Maxista nuorimman Formula 1 -mestarin, ja meidän on onnistuttava, Marko sanoi Motorsportille.

– Tiedämme sen ja se on osa DNA:tamme. Kyllä, meidän on voitettava. Se ei ole vain ensiarvoista, se on pakollista, Red Bull -pomo linjasi.

Lähde: Motorsport