Mercedeksen tähtikuski Lewis Hamilton muisti sosiaalisessa mediassa Belgian F2-kisassa traagisesti menehtynyttä Anthoine Hubertia.

Ranskalainen kuskilupauksen Hubertin kuolemantapaus järkytti formulamaailmaa laajasti lauantaina.

Vasta 22-vuotias kuljettaja menehtyi vammoihinsa, jotka hän kärsi Span Formula 2 -kilpailussa sattuneessa joukkokolarissa.

Formula 1:n hallitseva maailmanmestari Hamilton sattui näkemään tilanteen videolta Belgian varikolla juuri silloin, kun se tapahtui.

Onnettomuus järkytti silmin nähden kokenutta F1-mestaria, joka julkaisi myöhemmin Instagram-tarinallaan vakavahenkisen lausunnon Hubertin kohtalosta.

– Jos yksikään teistä, joka katsoo ja nauttii tästä lajista ajattelee edes sekunninkaan ajan, että tämä, mitä teemme on turvallista olette pahasti väärässä. Kaikki nämä kuskit riskeeraavat henkensä ajaessaan radalle. Ihmisten on ymmärrettävä tämä tosissaan, sillä sitä ei arvosteta tarpeeksi, brittikuski kirjoitti.

– Anthoine on minun silmissäni sankari sen riskin ottamisesta unelmiensa jahtaamisen vuoksi. Olen niin surullinen siitä, että tämä tapahtui. Nostetaan hänet esiin ja muistetaan häntä. Lepää rauhassa, veli, Hamilton vuodatti.