Autosport jakoi arvosanoja kuljettajille Venäjän kisaviikonlopusta.

McLarenilla hienosti kuudenneksi ajanut Carlos Sainz kuittasi porukan ainoan kympin. Lewis Hamilton (voittaja) ja Sergio Perez (7.) saivat yhdeksiköt, muiden joutuessa tyytymään alempiin arvosanoihin.

LUE MYÖS: SuomiF1 arvioi Venäjän GP:n topit ja flopit: Älä herranen aika pilaa kultapojan mainettasi yleisön silmissä, Charles Leclerc! – Kimi Räikköselle kauden surkein esitys

[readmore from=”venäjän gp”]

Kimi Räikkönen sai koko porukan heikoimman arvosanan. Alfa Romeon vaikea viikonloppu tuotti arvosanaksi vain nelosen, toisen kolmeen edelliseen kisaan. Joukossa on myös yksi viitosen suoritus, jotka rumentavat karusti alkukaudesta lähes kahdeksikon keskiarvolla operoineen suomalaisen kautta.

– Auto ei ollut hyvä, mutta Räikkönen vaikutti itse tulokseensa jäämällä ulos Q1-osiossa ja tekemällä virheen startissa, arvio tiivisti.

Valtteri Bottaksen arvosana oli tyydyttävä seiska. Kakkossija tuli vaisun aika-ajotuloksen jälkeen, minkä lisäksi suomalainen jäi täysin Hamiltonin jalkoihin.

– Oli vauhdissa koko ajan askeleen Hamiltonia jäljessä. Kisassa hän ajoi vakuuttavasti pitäen Charles Leclercin takanaan.