Suomalaiset formulafanit voivat seurata tulevana viikonloppuna Valtteri Bottaksen, Kimi Räikkösen ja kumppaneiden ajoa F1-sarjan Venäjän osakilpailussa ilmaiseksi.

Formulat Suomessa välittävä C More avaa suoratoistopalvelunsa vapaasti kaikkien katsottavaksi tulevana viikonloppuna. Penkkiurheilijoille tarjolla on laaja ja kattava viihdepaketti. F1-kisaviikonlopun lisäksi moottoriurheilusta päästään nauttimaan myös Formula 2 – ja Formula 3 -luokan kilpailuiden osalta. Kasvattiluokassa nähdään sinivalkoista edustusta, kun Niko Kari ja Simo Laaksonen kilpailevat F3-sarjan kärkisijoista. Katseet kohdistuvat myös Schumacherin serkuksiin. Mick Schumacher ajaa Formula 2 -sarjassa, Ralf Schumacherin pojan David Schumacherin debytoidessa Formula 3:ssa.

Tarjolla on myös muuta huippu-urheilua. Ravien ja tenniksen lisäksi katsottavaa riittää jääkiekon ja jalkapallonkin saralla.

Jalkapallon ystäviä hemmotellaan perjantaista sunnuntaihin täydellä 10 ottelun kierroksella, jonka helmenä nähdään Madridin paikalliskoitos Atleticon ja Realin välillä lauantai-illan päätteeksi.
Kotimaisessa kiekkoliigassa HIFK haastaa perjantaina Raumalla Lukon. Myös Ruotsin SHL-liigan ottelut ovat tarjolla lajin ystäville.

Cmore.fi:n maksuttomaan kokeiluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun. Jos Total-tilausta ei lopeta viimeistään sunnuntai-illan päätteeksi, jatkuu tilaus normaalihintaisena. Maksuttoman kokeilun tilaus tapahtuu täältä.