F1-sarjan viisinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton aikoo jättää autourheilun vasta silloin, kun on saavuttanut kaiken haluamansa.

Mercedeksen tähtipilotti on yksi F1-historian suurimmista ja ylivoimaisimmista kuskeista.

Tämän kunnian Hamilton on ansainnut jatkuvilla voitoillaan ja mestaruuksillaan jo aikoja sitten. Mittavasta ansioluettelostaan huolimatta miehen maha ei ole vieläkään täynnä.

Englantilaiskuski on pistänyt merkille, milloin muiden lajien tähtinimet jättävät pelikentän nuoremmille.

[readmore from=”hamilton lewis”]

– En rehellisesti sanottuna tiedä, miksi ihmiset lopettavat silloin kuin he niin tekevät. Voin kuitenkin kertoa teille, että rakastan ajamista, Hamilton vakuutti Racefansin haastattelussa.

Vaikka Hamilton onkin kisannut jo vuosikausia autourheilun kovimmalla huipulla, ei formulakuskin arki ole vieläkään alkanut maistua puulta.

– Rakastan todella sitä haastetta. Kisaviikonlopuille saapumista ja dataan kaivautumista. Joku päivä minun on lopetettava, mutta tällä hetkellä tunnen oloni fantastiseksi. Fyysisesti ja henkisesti, brittikuski hehkutti.

– On vielä paljon tehtävää ja lisää voitettavaa. Meillä on vielä paljon saavutettava yhdessä auton sisällä ja ulkona sekä lajin ympärillä että sen ulkopuolella. Minulla ei ole vielä siis lainkaan aikeita lopettaa lähiaikoina, Hamilton lupasi.