Kimi Räikkösen jalkavamma ja mahdollinen sivuunjääminen Belgian GP:stä on puhuttanut formulavarikolla. Suomalainen ei kuitenkaan sulata aivan mitä tahansa väitteitä.

Alfa Romeo hälytti Marcus Ericssonin varotoimena paikalle Spahan, mikä käynnisti välittömästi puheet toisen kuljettajan korvaamisesta. Kiistettyään asian myönsi talli myöhemmin Räikkösen loukanneen kesätauolla jalkansa. Tallin mukaan sen ei kuitenkaan pitäisi haitata suomalaisen loppuviikonlopun ajohommia.

Media piiritti torstaina Räikkösen, kysellen häneltä kysymyksiä loukkaantumiseen liittyen. Suomalaisen vanha maine puski pintaan, kun eräs tiedotusvälineiden edustaja kysyi suoraan, oliko alkoholilla vaikutusta asiaan.

Räikkönen suhtautui asiaan yllättävän tyynesti. Vastauksen sävyssä oli hiven komiikkaa.

– Urheilu (on syy). Olen aina sanonut, että se on vaarallisempaa. Juominen on itse asiassa luultavasti turvallisempaa. Yleensä siinä ei loukkaannu, saa vain krapulan, Räikkönen totesi.

Räikkösen mukaan Ericssonin kutsuminen kisa-alueelle on tallilta täysin normaalia.

– Tallilla on kolmoskuski syystä, jos jotain tapahtuu. Olisi typerää, ettei meillä olisi kolmatta kuskia, jos kävisi pahasti ja en voisi ajaa.

Kuuntele Paalupaikka-podcastin uusin jakso! Belgian GP:n historiaa, kauden 2021 autojen analysointia ja paljon muuta!