Haasin formulatallin päällikkö Günther Steiner pitää Renault’n saksalaispilottia Nico Hülkenbergiä mielenkiintoisena kandidaattina uudeksi kuskikseen.

Amerikkalaistalli tulee olemaan mitä todennäköisimmin ensimmäisten joukossa vaihtamassa kuskikokoonpanoaan ensi kaudeksi.

Romain Grosjean ja Kevin Magnussen ovat epäonnistuneet pahasti radalla tulosten valossa.

Kaksikko on ansainnut jatkuvalla tunaroinnillaan ja keskinäisillä kolareillaan myös epäilemättä paikan tallijehu Steinerin mustalla listalla.

Vähintään toinen kuskeista vaihtanee maisemaa kauden jälkeen. Haas on jo käytännössä myöntänyt suoraan tutkivansa seuraavia vaihtoehtojaan kuljettajamarkkinoilla.

[readmore from=”haas”]

– Siellä on aina jokin avainhetki, joka aloittaa tapahtumien ketjun. Toistaiseksi mitään ei ole kuitenkaan tapahtunut. Kuskimarkkinat ovat eräänlaisessa limbossa, mutta neuvottelut ovat käynnissä, Steiner taustoitti Grandpx.news-sivustolle.

– Sitä yrittää aina arvioida koko markkinaa ja jokaista kandidaattia tietäen, että mikä tahansa ratkaisu tuo mukanaan tietyn riskin, Haas-pomo muistutti.

Hülkenberg kuuluu niiden kuskien joukkoon, jotka ovat herättäneet amerikkalaisten mielenkiinnon.

– Se on mielenkiintoinen vaihtoehto. Kuten sanoin, yritämme arvioida kaikkia ehdokkaita ja sitten valita parhaan. On toki selvää, ettei meillä ole varaa joihinkin heistä. Aion puhua asiasta Gene Haasille kesätauon aikana, Steiner paljasti.

Lähde: Grandpx.news