Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton mukaan italialaistallilla on vielä paljon pohdittavaa autonsa tekniikan puutteiden kanssa ennen F1-sarjan kesälomia.

Autourheilun kuninkuusluokka vaihtaa kuluvan viikon jälkeen vapaalle intensiivisen Euroopan kiertueen päätteeksi.

Monille tauko kilvanajosta ja tiukasta MM-taistelusta on kaivattu hetki hengähtää ja ladata akkuja kauden toiseen puolikkaaseen.

Osa lähtee loman viettoon positiivisin tunnelmin. Toisilla mieltä painavat taas tekniset ongelmat, jotka verottavat suorituskykyä.

[readmore from=”ferrari”]

Kyseinen tilanne vaivaa Ferraria, jonka iskukyky on kovista ennakko-odotuksista huolimatta heitellyt rajusti kauden mittaan. Tästä huolimatta Maranellossa aiotaan keskittyä myös palautumiseen.

– Palaamme toimistoon tällä viikolla ja siellä on vielä paljon tehtävää ennen kuin lähdemme kesätauolle. Meille on tärkeää pysähtyä ja levätä hieman, Binotto kertoi Autosportille.

– Olemme käyttäneet paljon energiaa tämän kauden alussa. Talvitestien ja Australian jälkeen huomasimme, että meillä on hienoinen kuilu kilpailijoihimme. Käytimme tehtaalla ja radalla paljon voimia. On oikea hetki pitää hieman lomaa, tallipomo linjasi.

Lähde: Autosport