Vaikeuksissa oleva F1-talli ei ole jättämässä sarjaa

© Kuva: Getty Images

Heikosti kauden 2019 ensimmäisellä puolikkaalla pärjänneen Haasin tallipäällikkö Günther Steiner vakuuttaa tallin jatkavan sarjassa huonosta suorituskyvystä huolimatta.

Haas on F1-sarjan uusin tulokas ajaen neljättä kauttaan sarjassa. Aiempina vuosina tallin kehitys on ollut nousujohteista, mutta tällä kaudella amerikkalaistallin suorituskyky on notkahtanut. Haasia odotettiin aivan keskikastin kärkeen, mutta tällä hetkellä vain Williamsin suorituskyky on heikompi.

Kyvyttömyys taistella jopa keskikastissa onkin herättänyt kysymyksiä omistajan Gene Haasin halusta jatkaa F1-taivalta.

– Gene on ollut mukana moottoriurheilussa pitkään. Hän tietää, että asiat eivät mene aina koko ajan parempaan suuntaan. En sano, että hän on tyytyväinen tilanteeseen. Miksi hän olisi? Hän tietää kuitenkin, että kunhan me teemme comebackin, kaikki on hyvin, Steiner vakuuttaa Ekstra Bladetille.