Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kertoi odottavansa Silverstonen osakilpailusta selvästi Itävallan GP:tä parempaa tulosta tallilleen.

Itävallan F1-kisa oli yhdellä tapaa todella poikkeuksellinen tälle kaudelle – Mercedes ei ollut viikonlopun pääroolissa.

Spielbergissä suurimpaan rooliin nousivat Ferrari ja Red Bull, joiden nuoret tähtipilotit Charles Leclerc ja Max Verstappen taistelivat voitosta dramaattisessa loppumetrien ohituskamppailussa.

Mercedes tuskaili sillä aikaa parrasvalojen ulkopuolella autonsa jäähdytysongelmien kanssa.

Viikonlopusta ei jäänyt paljoa käteen, sillä kilpurista ei voitu Valtteri Bottaksen mukaan ottaa kaikkia tehoja kisassa irti.

[readmore from=”britannian gp”]

Wolffin päämääränä on varmistaa, ettei vallan valtikka vaihtanut vielä aivan pysyvästi omistajaa.

Aivan mutkaton tehtävä ei kuitenkaan ole, sillä englantilainen oikukas sää tuo viikonloppuun oman mausteensa.

– Toivon todellakin tyypillistä englantilaista säätä Silverstoneen, jotta saamme hieman lisää aikaa ratkaistaaksemme ongelmamme. Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin selvittää ongelmamme Hockenheimin ja Budapestin kuumiin kisoihin, itävaltalainen linjasi Racefansille.

– Odotan paljon parempaa tulosta meille. Tehojen käytöllä ei pitäisi olla siellä (Silverstonessa) niin suurta roolia nopeissa mutkissa, joten se sopii enemmän meille.

Lähde: Racefans