Sebastian Vetteliä huhutaan Red Bullille – näin tallipäällikkö kommentoi

© Kuva: Getty Images

Red Bull ei ole käynyt neuvotteluita Ferrarin Sebastian Vettelin kanssa, tallipäällikkö Christian Horner kertoo. Hornerin mukaan Red Bullilla ei ole myöskään aikomusta houkutella saksalaiskuskia takaisin talliin kesken sopimuskautensa.

Vettelin kausi on ollut vaikea Ferrarilla, ja useat lähteet ovat raportoineet saksalaisen haaveilevan paluusta Red Bullille, jossa hän voitti neljä kuljettajien maailmanmestaruutta. Vastaavasti Red Bullin Pierre Gasly on ollut alkukaudesta iso pettymys tallille.

– Sebastianilla on sopimus uskoakseni ainakin ensi vuodesta. Emme ole käyneet keskusteluita hänen paluustaan. Olemme tyytyväisiä Maxin työhön, ja uskon kärkikolmikon pysyvän qtatus quossa kauden 2020 loppuun saakka, Horner sanoo BBC:n haastattelussa.

Hornerin mukaan myös ranskalaiskuski Gaslylla on tallin tuki takanaan.

– Hän joutui kisakuskiksi meille paljon aiemmin kuin olimme suunnitelleet. Hänellä oli pari onnettomuutta testeissä, mitkä heikensivät hänen itseluottamustaan. Tilannetta pahentaa se, että hänellä on luultavastikin maailman pahin tallikaveri, Horner puolustaa.

– Totta kai hän on alisuorittanut potentiaaliinsa nähden, mutta olemme tunteneet hänet pitkään ja tiedämme hänen kykynsä. Siksi annammekin hänelle kaiken mahdollisen tuen, jotta hän saisi asiat järjestykseen.