Huhut Red Bull -kollegan korvaamisesta vetivät F1-kuskin vaikeaksi – kommentoi tilannetta

© Kuva: Getty Images

Toro Rosson venäläispilotti Daniil Kvjat oli ilmeisen haluton ottamaan kantaa siihen, korvaako hän pian Pierre Gaslyn Red Bullilla.

Ranskalaiskuski Gaslyn potkuhuhut ovat jatkaneet elämäänsä jo pitemmän aikaa. Miehen tulokset ovat olleet Red Bullin väkivahvalla kilpurilla reilusti odotettua heikompia.

Erityisen karuilta Gaslyn suoritukset ovat näyttäneet vertailussa kahta vuotta nuorempaan tallitoveriin Max Verstappeniin, joka ylsi viime kisassa Itävallassa jopa voittoon.

Vaikka Gaslyn potku-uhkaa ei olekaan vahvistettu Red Bullin suunnalta, ei tilanne ole estänyt F1-kansaa spekuloimasta mahdollisilla korvaajaehdokkailla.

Yhdeksi selkeimmistä vaihtoehdoista on noussut Toro Rosso -pilotti Kvjat. Aivan optimaalinen valinta hän ei Red Bullille olisi saatuaan jo aiemmin urallaan itsekin potkut Red Bullin organisaatiosta kehnojen tulosten vuoksi.

Kvjat saattaisi saada kuitenkin ainakin väliaikaisen ylennyksen, jos Gaslylle päätettäisiin näyttää ovea jo kesken vuoden ennen kauden loppua. Asiasta tiedusteltiin mieheltä itseltään Britannian GP:n varikolla, mutta venäläisen kommentit olivat ymmärrettävän vaisuja.

– En katso muita talleja. Kun oikea hetki tulee, katsomme ensi kautta, neuvottelemme ja teemme päätöksen, Kvjat sanoi.

– Toistaiseksi kaikki on rauhallista ja asiat kehittyvät kuten niiden kuuluukin. Minulla ei ole uutisia tämän asian osalta, F1-kuski vakuutti.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!