Ferrarin Mattia Binotto kertoi joukkojensa pettyneen pahemman kerran erikoisiin tekniikkavikoihin, jotka pilasivat Sebastian Vettelin ja Charles Leclercin aika-ajot Hockenheimissa.

Vaikka Ferrarin suorituskyky on vaikuttanut viime aikoina olleen koko F1-sarjan väkevimpien joukossa, petti italialaisten tekniikka tallin karusti Saksassa lauantaina.

Vettel ei päässyt kellottamaan aika-ajoissa ollenkaan aikaa autonsa jäähdytyksen levittyä äkillisesti. Leclerciä taas kohtasi eriskummallinen polttoaineen ohjausjärjestelmän vika.

Vastoinkäymiset kirpaisivat puhdasta viikonloppua toivoneita maranellolaisia kipeästi.

[readmore from=”ferrari”]

– Tällä hetkellä koko talli on katkeran pettynyt. Olemme vihaisia itsellemme ja tunnen itse henkilökohtaisesti olevani vastuussa siitä, mitä on tapahtunut, Binotto vuodatti Crash.net-sivustolle.

– Olemme erityisen pahoillamme kuskiemme puolesta, joilla oli mahdollisuus tehdä jotain erityistä faneille ja tehtaan väellemme, joka painaa niin kovasti töitä, tallipomo surkutteli.

Nyrkkiä ei voi lyödä kuitenkaan pöytään loputtomiin. Edessä on sunnuntain kisa, josta on revittävä parhaat mahdolliset tulokset.

– Ymmärrän kuitenkin myös sen, että meidän on reagoitava tähän rauhallisesti ja tehtävä parhaamme. Sitä olemme täällä tekemässä, Binotto päätti.