Fernando Alonsolla McLarenin lupa neuvotella muiden tallien kanssa

© Kuva: Getty Images

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown kertoo Fernando Alonsolla olevan tallin lupa neuvotella siirrosta muiden Formula 1 -tallien kanssa.

Alonso lopetti F1:n ainakin toistaiseksi viime kauden jälkeen, mutta on jatkanut McLarenilla tallin virallisena edustajana. Lisäksi Alonso ajoi Indy 500 -kilpailussa McLarenin riveissä.

Viime viikkoina huhut Alonson paluusta F1:een ovat yltyneet. McLaren on jo kiinnittänyt molemmat kuljettajansa ensi kaudeksi, joten espanjalaisen on löydettävä kisaistuin muualta. Red Bull -pomo Helmut Marko paljasti taannoin Alonson edustajien olleen yhteydessä Red Bulliin.

– Meillä on loistavat välit hänen kanssaan ja olemme käyneet keskusteluita hänen kanssaan kilpailuhommista, jotka eivät koske Formula 1:tä. Mutta meille kävisi, jos hän haluaisi takaisin Formula 1:een, Brown sanoo.

– Jos hän haluaa siirtyä toiseen talliin, tukisimme sitä täysin, koska meillä ei ole penkkiä vapaana. Tämä siis, jos hän haluaa sen tehdä, Brown korostaa.

Aiemmin kesällä levisi uutinen, jonka mukaan Alonso olisi jättänyt McLarenin. Brown ja Alonso kiistivät nuo uutiset nopeasti.

Lähde: gpfans.com


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!