Nico Rosbergilta suoraa tekstiä Vettelin rangaistuksesta

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuljettaja Nico Rosberg oli vahvasti tuomariston puolella Kanadan GP:n tapahtumissa.

Ferrarin Sebastian Vettel sai rangaistuksen palattuaan nurmikolta Lewis Hamiltonin eteen. Vettel ja useat fanit olivat vahvasti rangaistusta vastaan, sillä saksalaisella oli täysi työ pitää auto edes irti seinistä tilanteessa.

– Säännöissä sanotaan, että kun ajaa ulos, radalle on palattava turvallisesti, Rosberg sanoi tilanteesta YouTube-kanavallaan.

– Vettel meni koko radan poikki. Mielestäni hän olisi voinut helposti jättää enemmän tilaa. Etenkin loppuvaiheessa, kun Lewis jarrutti. Hän ei kuitenkaan tehnyt niin. Katsoin hidastuksen monesti, ja Lewis olisi ajautunut seinään, jos hän ei olisi väistänyt, entinen Mercedes-kuski analysoi.

>>> Osallistu kisaan ja voita Alfa Romeo Racing -tuotepaketti!