Renault esitteli ”jäniksenkorvat” autossaan – mallia Mercedekseltä ja Alfa Romeolta – katso kuva

© Kuva: Getty Images

Monacon katurata asettaa F1-talleille erikoishaasteet tulevana viikonloppuna. Suorituskykyä parantavia ominaisuuksia haetaan vaikka sitten kilpailijoiden ratkaisuja kopioimalla.

Alkukauden tahmesti aloittanut Renault (katso pistetaulukko) esitteli autonsa keulassa torstain harjoituksissa ”jäniksenkorvat”, ilmavirtauksia optimaalisemmin ohjaavat lisäsiivekkeet. Katso kuva alta tai tästä.

Kaikki Monacon GP:stä – TV-lähetysajat, tulokset, uutiset, tilastot…

Vastaavaa ratkaisua ovat käyttäneet tällä kaudella Mercedes ja Alfa Romeo. Lisäsiivekkeet häilyvät sääntöjen harmaalla rajavyöhykkeellä, sillä ne on sijoitettu kohtaan, jonka korkeutta rajoitetaan sääntökirjoissa. Ratkaisu on kuitenkin läpäissyt FIA:n seulan, joten se on osoittautunut ainakin toistaiseksi toimivaksi kikaksi.

>>> Liverpoolin voitolle jättikerroin 50,00 Napolia vastaan – lyö veto nyt!