Lewis Hamilton haikailemassa siirtoa Ferrarille? Mercedes-pomo kommentoi asiaa

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff paljasti olevansa varautunut tähtikuljettajansa Lewis Hamiltonin siirtoon Ferrarille.

Hamiltonin ja Mercedeksen yhteiset vuodet tullaan muistamaan varmasti yhtenä F1-historian legendaarisimmista ja onnistuneimmista menestystarinoista.

Kaikki kuitenkin loppuu aikanaan. Tämän tiedostaa myös Mercedes-johtaja Wolff, joka on jo valmistautunut menettämään mestaripilottinsa kilpailijatallin riveihin.

Huhut Hamiltonin kiinnostuksesta Ferraria kohtaan ovat eläneet jo vuosien ajan. Vaikka niihin ei ole toistaiseksi liittynytkään mitään konkreettista, otetaan mahdollisuus Mercedeksen leirissä tosissaan.

– Jokainen unelmoi punaisesta. Olemme puhuneet siitä Lewiksen kanssa. Minulla on kuitenkin B-suunnitelma. Jos voittaa, mestarit saapuvat, Wolff avasi mietteitään aiheesta Gazzetta-lehdelle.

– Olemme keskustelleet siitä avoimesti keskenämme. Ferrari on ilmiömäinen brändi, arvokkain koko F1:ssä. Jokainen kuski haaveilee mestaruuden voittamisesta Cavallinon kanssa. Ymmärrän sen täysin, Wolff vakuutti.

Tallipomo muistutteli Hamiltonin arvostavan kuitenkin mestaruuksiinsa johtaneita resursseja ja ympäristöä Mercedeksellä.

– Mercedekselläkin on hieno tarina ja olemme verestäneet takavuosien menestystä. Lewis on siitä ylpeä. Toivottavasti hän päättää uransa meidän kanssamme, mutt tiedän kaikilla olevan halu mennä punaisten riveihin, Wolff sanoi.

Lewis Hamiltonilla selvä ratkaisu maailmanmestaruuden voittoon Ferraria vastaan

Lähde: Gazzetta