Ferrarin F1-tallin päällikön Mattia Binotton mukaan taisteluhenki ja työmotivaatio ei ole horjunut Maranellossa alkukauden tappioista huolimatta.

Italialaistallilta odotettiin entistä väkevämpää MM-haastoa Mercedekselle heti vuoden alusta alken. Ferrarin suorituskyvyn kehityksestä oli liikkunut paljon suuria huhuja.

Nyt takana on jo kuitenkin neljä osakilpailua, joista Ferrari ei ole saanut otettua ainuttakaan voittoa. Mercedes on vienyt joka kerta selvästi pidemmän korren.

Vaikka kausi ei ole alkanut toivotulla tavalla, ei Ferrarin miehistö ole Binotton mukaan lannistunut. Päinvastoin – intoa kamppailla mestaruudesta riittää roppakaupalla.

– Henki tallin sisällä on loistava. Haluamme pärjätä hyvin ja työskentelemme yhtenäisellä tavalla. Toivoimme olevamme kilpailukykyisempiä kauden alussa, mutta jäljellä on vielä 17 kisaa, tallijohtaja muistutti La Gazzetta dello Sportille.

Sähkövikaan voittonsa menettänyt F1-tähti arvioi Ferrarin autoa – ongelmia ilmenee yhdessä tilanteessa

– Olemmeko yhä mukana mestaruustaistelussa? Totta kai. Emme tee laskelmia, vaan etenemme kisa kerrallaan, Binotto painotti.

Sebastian Vettel valittelee Ferrarin F1-autonsa erikoista ongelmaa – vaikuttaa ajettavuuteen: ”En aja parhaimmillani”

Lähde: La Gazzetta dello Sport