Entinen F1-mestari Jacques Villeneuve pelkää siirron Ferrarille kostautuvan ikävästi Mick Schumacherille, jos hän ei esitä tarpeeksi vakuuttavia suorituksia välittömästi.

Formulafanit innostuivat kuultuaan Michael Schumacherin pojan siirrosta Ferrarin riveihin.

Pikkuformuloissa kokemusta ja menestystä kartuttanut kuskilupauksen ensimmäiset testejä F1-auton ratissa seurattiin ympäri maailmaa silmä kovana.

Saksalaisen noste on kova. Vuoden 1997 kuninkuusluokan maailmanmestari epäilee hehkutuksen saattavan olla jopa liiankin suurta Schumacherin urakehityksen kannalta.

[readmore from=”schumacher mick”]

Villeneuve kyseenalaistaa, oliko siirtyminen kovista paineistaan ja äkkipikaisesta toimintakulttuuristaan tunnettuun Ferrarin talliin liittyminen fiksuin ratkaisu.

– Tällä hetkellä he (Ferrari) käyttävät hänen imagoaan, mutta jos hän ei ole supernopea, he polttavat hänet. Tähän asti on ollut aika hiljaista, mutta tuo aika on nyt ohi. Kaikki katsovat nyt äärimmäisen tarkkaan, mitä hän tekee, F1-konkari sanoi Expressenille.

– Jos hän ei ole nopea ja tekee virheitä, häntä arvostellaan rankasti. Hänen on kestettävä sitä tai mentävä kotiin. Siinä ei ole lainkaan keskitietä, Villeneuve varoitti.

Lähde: Expressen