Valtteri Bottas täysillä mestaruustaistossa – Kimi Räikkönen vakuuttava ”B-ryhmässä” – katso MM-pistetaulukot

© Kuva: Getty Images

Kiinan GP oli Mercedeksen juhlaa. Hopeanuolella on jo tässä vaiheessa kautta vahva kiinnitys sekä kuljettajien että valmistajien titteliin.

Kauden toisen voittonsa myötä Lewis Hamilton nousi ensimmäistä kertaa tällä kaudella MM-sarjan kärkeen 68 pisteellään. Valtteri Bottas on puolestaan takaa-ajoasemassa, kirittävää on nyt kuusi pistettä.

Keskikastissa Kimi Räikkönen on tehnyt Alfa Romeolla juuri sitä mitä häneltä tilattiinkin. Vahvasti keskikastissa suorittanut suomalainen on pitänyt talliaan pinnalla tiukassa taistelussa keskikastin herruudesta. Tallin kaikki 12 pistettä kerännyt Räikkönen on ”jälkijoukon” paras. Taistelusta on kuitenkin muodostumassa erittäin tiukka ja tasainen useamman tallin ja kuskin kesken.

Tutustu kuljettajien ja tallien pistetaulukoihin kokonaisuudessaan täältä!