Sri Lankan terrori-isku osui myös F1-maailmaan – sponsorin perhettä kohtasi hirvittävä tragedia

© Kuva: Getty Images

Sri Lankan viikonloppuinen terrori-iskujen sarja on järkyttänyt koko maailmaa. Tragedia on iskenyt myös formulaperheeseen.

Tuoreimpien tietojen mukaan lähes 300 ihmistä menetti henkensä lukuisissa kohteissa tehdyissä iskuissa. Kuolleiden joukossa on sekä paikallisia että turisteja.

Tanskalaislehti Ekstra Bladet kertoi tänään iskujen vaatineen kolmen tanskalaisen hengen. Uhreiksi ovat paljastuneet Tanskan rikkaimman miehen Anders Holch Povlsenin lapset. Perhe oli viettämässä lomaa viiden tähden hotellissa, joka joutui iskun kohteeksi.

Povlsenin neljästä lapsesta kolme menehtyi terrori-iskussa.

Povlsen on pääjohtaja Bestseller-nimisessä yrityksessä. Yhtiön tuotemerkkeihin kuuluu lukuisia tunnettuja brändejä, kuten Vero oda, Vila ja Jack & Jones. Povlsenin omaisuuden arvo on Forbesin mukaan yli kuusi miljardia euroa.

Jack & Jones toimii F1-talli Haasin sponsorina. Tallin toisena kuljettajana ajaa tanskalaiskuski Kevin Magnussen. Sekä kuski että talli ovat ottaneet näkyvästi osaa Povlsenin perhettä kohdanneeseen tragediaan Instagramissa.