Mercedeksen tallipomo Toto Wolff myöntää seuraavansa varovaisen tarkasti Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin välejä tähtikuskien keskinäisen kilvoittelun kiristyessä.

Toistaiseksi nastolalainen ja brittikuski ovat tulleet mainiosti yhdessä toimeen. Toisaalta aiempina vuosina Mercedeksen marssijärjestys oli reilusti tätä vuotta selvempi.

Vielä viime vuonna Bottakselle asetettiin ”tukikuskin” ja ”siipimiehen” rooli, josta formulafanit repivät kosolti ilkikurista huumoria.

Tällä kaudella tilanne on ollut kuitenkin käänteinen. Bottas johtaa parhaillaan MM-sarjaa voitettuaan jo kaksi kilpailua.

Suomalainen on julistanut julkisestikin ”kivan kaverin” roolin olevan historiaa. Bottas uhkasi ajavansa tänä vuonna itsekkäämmin oma voittotaistelunsa etusijalla.

[readmore from=”mercedes”]

Mercedeksellä ollaan innoissaan Bottaksen ärhäkämmästä kisa-asenteesta.

Samaan aikaan tallijohdon päässä erittävät stressihormonia muistot Nico Rosbergin ja Hamiltonin välirikosta tallitovereiden MM-taiston kiihdyttyä äärimmilleen.

– Meidän on muistettava, että Vettel (Sebastian) tai Leclerc (Charles) voivat palata nopeastikin mukaan taisteluun, joten meidän on vältettävä sitä terävyyttä, jota Lewisin ja Nicon suhteessa oli, Wolff sanoi Grandpx.news-sivustolle.

– Olemme onnekkaita sen suhteen, että heillä on hyvä suhde. Meidän on oltava silti varovaisia. Olemme nähneet suhteiden hajoavan ennenkin, tallijohtaja mietti.

Lähde: Grandpx.news