Alfa Romeon Kimi Räikkönen antoi mielenkiintoisen kommentin hylkäystään koskien.

Suomalaiskuljettajalta riistettiin kahdeksas lähtöruutu Azerbaidzhanin osakilpailuun kilpailun tuomariston havainneen auton etusiiven olevan sääntöjenvastainen (uutinen). Siipi taipui FIA:n suorittamassa katsastuksessa enemmän kuin sääntöjen mukaan on sallittu.

Räikkönen nousi joukon taka hienosti pisteille, mutta paremmalla lähtösijalla parempaa olisi saattanut olla otettavissa.

Kimi Räikkönen teki hienon nousun, mutta tulos ei tyydyttänyt C Moren haastattelussa: ”Saatiinpa edes jotakin”

Räikkönen kommentoi racefans-sivulle ihmetystään siivestä. Hän kertoo tallin olleen tietoinen siiven omituisuudesta jo aiemmin.

– En tiedä mistä siinä oli kyse, kuulin siitä (hylkäyksestä) aamulla. Viime kisassa meillä oli ongelmia lopussa kiinnikkeen kanssa, joten tämä saattoi johtua samasta, Räikkönen kertoi.

Suomalaisen mukaan kyse ei ollut missään nimessä suorituskykyä parantavasta keinottelusta.

– Tiesimme tästä ongelmasta jo viime kisan jälkeen, mutta meillä ei ollut aikaa kehittää ja rakentaa uutta, joten meidän piti pärjätä tällä. Se ei taatusti tehnyt meitä nopeammaksi, mutta tämä on homman nimi. Toivottavasti tilanne on tasapuolinen kaikille.

Katso MM-sarjan pistetilanne täältä!

LUE MYÖS: Kimi Räikkösen ratkaisevasta aikakierroksesta uutta materiaalia – vihainen suomalainen latasi voimasanoja Lewis Hamiltonin pilattua hänen kierroksensa