Ferrari esittelee tulevan viikonlopun Azerbaidzhanin GP:ssä uusia päivityksiä autossaan. Talli pyrkii iskemään Mercedeksen kimppuun ja katkaisemaan Hopeanuolten dominoinnin.

Talvitesteissä parasta vauhtia pitänyt Ferrari on kokenut alkukaudesta täystyrmäyksen, kun Mercedes on napannut kaksoisvoiton kaikista kolmesta osakilpailusta. Italialaistiimin vauhti oli kunnossa Bahrainissa, mutta luotettavuusongelmat riistivät paalumies Charles Leclerciltä uran avausvoiton. Mercedes on kerännyt alkukaudesta 130 pistettä, Ferrari 73.

[readmore from=”Ferrari”]

SF90-autossa on kuitenkin potentiaalia, tallipomo Mattia Binotto uskoo edelleen. Hän paljastaa Autosportille tallin esittelevän Bakussa muutamia päivityksiä, joiden avulla Mercedestä lähdetään kaatamaan.

– Olemme valmistautuneet viikonloppuun hyvin. Olemme analysoineet dataa ja etsineet parannuskohteita, joiden avulla saamme lisää suorituskykyä.

Binotto ei paljasta tarkemmin, mitä päivitykset koskevat. Bakun katurata on erittäin nopea, joten kyseessä lienevät parempaan suoranopeuteen tähtäävät aerodynaamiset muutokset. Voimanlähteeseen tallit eivät tässä vaiheessa kautta esittele tavallisesti muutoksia.

Lue kausiennakkomme Ferrarista