F1-kuskilla terveyshuolia – ajot olivat vaarassa jäädä väliin

© Kuva: Getty Images

Williamsin tulokaskuski George Russell on toipunut ajokuntoon Azerbaidzhanin GP -viikonlopuksi. Brittikuskin kisaviikonloppu oli hetken aikaa jopa vaarassa Kiinassa saadun pöpön takia.

Russellin raportoitiin saaneen Kiinan GP:n jälkeen ”hengitystieinfektion”, minkä seurauksena kuljettaja joutui toipilaaksi Shanghain ja Bakun kisojen välissä. Tauti ei ollut heliittänyt vielä tulevan kisaviikonlopun aattona, ja talli perui Russellin mediatapaamisia ja muita velvollisuuksia torstain mediapäivänä.m

Talli on kuitenkin vahvistanut Russellin olevan ajokunnossa ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa, jotka käynnistyvät tänään perjantaina kello 12.00 Suonen aikaa. Tallin toista autoa ajaa Robert Kubica.

Varakuljettajana Williamsille toimii Nicholas Latifi, joka kisaa tänä viikonloppuna Formula 2 -sarjassa.

TV-lähetysajat, tulokset, uutiset, tilastot – kaikki tarpeellinen Azerbaidzhanin GP:stä täältä!