Alfa Romeo -pomo innoissaan Kimi Räikkösen omalaatuisesta tyylistä: ”Se on loistava lähestymistapa”

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur on mielissään Kimi Räikkösen tavasta lähestyä F1:tä.

Räikkönen on itse maininnut aiemmin F1:n olevan kuin harrastus. Vasseurin mielestä ajattelutapa on hyvä ja virkistävä Formula 1:ssä, vaikka korostaakin suomalaisen ammattimaista asennetta.

– Kun hän on kisakokouksissa tai autossa, se ei ole (harrastus). Kun hän on kisan ulkopuolella, niin ehkä viikonlopun ilmapiiri on sellainen, mutta sehän on loistava lähestymistapa. Hän on täysin omistautunut työlleen, mutta pystyy olemaan täysin vapaa paineista homman ulkopuolella, Vasseur sanoi Racerin haastattelussa.

– Hän ei ota kevyesti. Hän on täysin omistautunut ja keskittynyt. Hän myös tekee kaikkensa jokaisen pienen yksityiskohdan eteen. Sitä voitte kysyä insinööreiltä. Kukaan ei koe Kimin olevan lomalla, Vasseur jatkoi.