Sebastian Vettel havaitsi uudessa Ferrarin F1-autossaan pahan ongelman Australiassa

© Kuva: Getty Images

Ferrarin saksalaistähti Sebastian Vettel havaitsi Australiassa uuden autonsa olevan liian hidas mutkissa.

Vaikka italialaiset vaikuttivat olleen vielä Katalonian testeissä selvästi edellä päävastuksiaan Mercedeksellä, olivat asetelmat kääntyneet päälaelleen Melbournessa.

Vauhtiaan vielä selvästi Espanjassa piilotellut Mercedes olikin jälleen aivan ylivoimainen Australiassa niin aika-ajoissa kuin harjoituksissakin.

Lewis Hamilton vei paalupaikan reilulla erolla Vetteliin. Saksalainen tuskaili vauhdin puutteen kanssa, joka johtui monesta tekijästä.

– Selvästi jossain on puutteita, sillä olemme liian hitaita. En sanoisi sen johtuvan vain renkaiden pidon ongemista, Vettel harmitteli Racefansin haastattelussa.

– Vauhtieromme [Mercedekseen] jakautuu aika tasaisesti koko kierroksen läpi, mutta se näkyy vielä selvemmin hitaammissa mutkissa, saksalainen analysoi.

Vettelin mukaan vauhtia menettää helpommin verkkaisemmissa mutkissa. Vauhtitappio todettiin kuitenkin niin selkeäksi, ettei sitä voi Ferrari-tähden mukaan selittää vain Melbournen radan profiililla.

– Suoravauhti ei ole mielestäni ongelma. Olemme aika kilpailukykyisiä suorilla, häviämme vain mutkissa. Ero on kuitenkin niin suuri, että häviämme selvästi aikaa useammassa kuin yhdessä kohdassa, Vettel pohdiskeli.

Sebastian Vettel pui aika-ajojen pettymystään – ”Koskaan ei tiedä, mitä käy”

Lähde: Racefans


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!