Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner arvostaa hollantilaiskuski Max Verstappenia niin korkealle, että ei suostuisi vaihtamaan tähteään edes viisinkertaiseen maailmanmestariin Lewis Hamiltoniin.

[readmore from=”red bull”]

Hamilton on viidellä maailmanmestaruudella Juan Manuel Fangion ohella kautta aikojen toiseksi menestynein F1-kuski. Horner haluaa kuitenkin rakentaa Red Bullin tulevaisuutta, joten lupaava Verstappen on loogisempi vaihtoehto.

– En. Max on tulevaisuus, Horner sanoi Daily Mailille kysyttäessä, että vaihtaisiko tämä Verstappenin hallitsevaan maailmanmestariin.

Verstappen on voittanut urallaan jo viisi kilpailua ja noussut palkintokorokkeelle 22 kertaa. Hamilton ei ollut ajanut vielä kisaakaan kuninkuusluokassa Verstappenin ikäisenä, mutta ensimmäisen mestaruutensa britti voitti jo toisella F1-kaudellaan 23-vuotiaana.

– Hän on 21-vuotias ja kehittyy yhä. Molemmat ovat ilmiömäisiä kuljettajia. Lewis on yksi kaikkien aikojen parhaista, kun taas Max on voittanut kisoja, mutta ei ole päässyt vielä taistelemaan maailmanmestaruudesta.

– Kokonaisvaltaisten ominaisuuksien ja nopeuden osalta Max pystyy haastamaan tasaverstaisesti Lewisin, Horner totesi.