Ranskalaiskuski vitsaili F1:n korkeammasta painorajasta: ”Olen saattanut vetää hieman yli”

© Kuva: Getty Images

Ranskalaiskuski Romain Grosjean on ollut mielissään Formula 1:n sääntöuudistuksesta, joka helpottaa kuskien painotilannetta. Ensi kaudesta lähtien kuljettajien on painettava vähintään 80 kilogrammaa ajoasun, kypärän ja penkin kanssa.

Minimipainorajan nostaminen on ollut mieluisa etenkin Grosjeanille, joka on pitkä Formula 1 -kuskiksi. Grosjean vitsailikin, että hän on saattanut syödä hieman liiankin hyvin painorajan noustua.

– Olen saattanut vetää hieman yli! Grosjean sanoi humoristisesti F1:n virallisessa haastattelussa.

– Olen ollut 180-senttinen ja 69 kiloa nyt kuuden tai seitsemän vuoden ajan. Nyt kun on ollut enemmän vapautta, niin paino on saattanut nousta hieman lisää. Nyt aloitan jälleen dieetin, 32-vuotias ranskalaiskuski jatkoi.