Ferrarille täksi kaudeksi ylennetty Charles Leclerc tiedostaa paikkansa legendaarisessa italialaistallissa. Lahjakas monacolainen on kuitenkin valmis osoittamaan taitonsa ja yllättämään sitä kautta myös tallipomonsa.

Tallipäälliköksi täksi kaudeksi noussut Mattia Binotto kertoi uuden auton julkistustilaisuudessa tallin satsaavan alkukaudesta mestaruustaiston Sebastian Vettelin varaan. Kokenut nelinkertainen maailmanmestari on ajanut tallissa vuodesta 2015, Leclerc nousi Ferrarille vasta toisella F1-kaudellaan.

Ferrari-pomo vahvisti Kimi Räikkösen fanien karusti kokeman kuskipolitiikan – Vettel on tallin ykköspyssy

Leclerc ymmärtää perustelut Vettelin eduksi, mutta hän muistuttaa myös olevansa itse voitoista nautintonsa saava kilvanajaja.

– Totta kai toivon saavani heti juonen päästä kiinni. Mutta minun täytyy olla myös realisti. Tämä on toinen kauteni sarjassa, ja minulla riittää edelleen opittavaa, Leclerc kertoo Autosportille.

Max Verstappenilta tyly kommentti Kimi Räikkösestä

Jos Leclerc saa itse päättää, on hän valmis taistelemaan jo MM-tittelistä.

– Jos Binottolla on ongelmia hallita kahta nopeaa kuljettajaa, on se hyvä uutinen minulle. Minä haluan vain keskittyä tällä hetkellä omaan tekemiseeni ja parantaa kierros kierrokselta.