Ferrari hioo tämän kauden iskukykyään – auto radalle jo päivää ennen talvitestien alkua

© Kuva: Getty Images

Ferrari on hakemassa kaiken hyödyn tulevaa kilpailukautta ajatellen. Talli on kurvaamassa radalle jo ennen kuin varsinaiset talvitestit käynnistyvät.

Motorsport.comin mukaan talli aikoo testata 15. helmikuuta julkistettavaa autoaan kaksi päivää myöhemmin Barcelonan radalla, päivää ennen varsinaisten testien käynnistymistä. Tarkoituksena on varmistaa, että kaikki autossa on kunnossa ja toimintakykyisenä varsinaisen testirupeaman alkaessa. Sekä Sebastian Vettel että Charles Leclerc pääsevät kokeilemaan uutta autoa.

LIITY MOOTTORIURHEILUN OLOHUONEESEEN

Ferrarin kikka on täysin laillinen, sillä talleilla on käytössään rajallinen määrä PR-kuvauspäiviä, jolloin autolla saa ajaa sata kilometriä tiukoin rajoituksin. Ferrari on käyttänyt monen muun tallin tapaan yhden testipäivän varhaisessa vaiheessa kautta.

Myös Sauberin on huhuttu soveltavan samaa kikkaa. Sveitsiläistallissa kisaa tulevalla kaudella Kimi Räikkönen.

Juuso Taipale
Twitter: @JuusoTaipale