Williams-pomolta vaatimus F1-kuskiksi palaavalle Robert Kubicalle

© Kuva: Getty Images

Paluun F1-kisakuljettajaksi tekevältä Robert Kubicalta odotetaan paljon puolalaisen työnantajan Williamsin suunnalta. Kokeneen Kubican toivotaan nostavan maineikkaan tallin syvältä suosta.

Williams jäi tänä vuonna  valmistajien sarjan viimeiseksi kerättyään vain seitsemän MM-pistettä. Ensi vuodeksi talli hakee parempaa suuntaa täysin uudella kuskikaksikolla, kun Kubica saa rinnalleen tulokaskuljettaja George Russellin.

Tallipomo Claire Williams kertoo Autosportille 2007-2010 F1-sarjassa kisanneen Kubican olevan merkittävässä roolissa tallin uudessa tulemisessa.

– Robert teki erinomaista työtä viime kaudella toimiessaan tallimme testikuljettajana. Hän puski koko ajan täysillä eteenpäin, motivoiden tiimiämme sekä radalla että tehtaalla. Mutta ensi vuosi on uusi haaste meille, ja odotamme hänen taistelutahtonsa säilyvän edelleen korkealla. Haluan jokaisen tekevän kaikkensa suunnan kääntämiseksi, ja Robert tulee olemaan siinä erinomainen motivaattori, Williams uskoo.