Tallikaveri paljastaa yllättyneensä väleistään Max Verstappeniin

© Kuva: Getty Images

Red Bullin viiden kauden jälkeen jättävä Daniel Ricciardo kokee yhteisen ajanjakson Max Verstappenin kanssa sujuneen hyvin. Tämä yllättää jopa miehen itsensä.

Verstappen nousi Red Bullille kesken kauden 2016. Hollantilainen on herättänyt paikoin voimakkaita tunteita muissa kuskeissa ja faneissa, mutta Ricciardo itse arvelee kaiken sujuneen lopulta hyvin. Renaultille siirtyvä aussikuski kokee kaksikon eroavan ystävinä.

– Minun ja Maxin välit olivat paremmat kuin rehellisesti sanottuna osasin odottaa, Ricciardo kertoi tallin podcastissa.

Kaksikko taisteli radalla useasti tiukasti. Välillä syntyi kolareita, kuten tällä kaudella Bakussa.

– Hänen kanssaan oli mahtavaa käydä taisteluita, ja nautin niistä. Uskomme molemmat olevamme maailman parhaita kuljettajia, joten joillekin se voi aiheuttaa ongelmia. 99 prosenttia ajasta meillä ei kuitenkaan sellaista ollut.